Zuid Duitsland
Door: Dick en Lies
Blijf op de hoogte en volg Dick
19 Juni 2019 | Nederland, Capelle aan den IJssel
Na een aantal dagen op deze camping zijn we richting zuiden gereden. Camping Erbenwald . Een erg grote camping met veel vaste staanplaatsen. Op maandag zijn wij een autorit gaan maken en kwamen zo dwars door het Zwarte Woud waar het erg groen was. Je denkt nog even dat je kleurenblind bent. Het was een prachtige rit en zijn o.a. even gestopt bij de Mummelsee en daar wat rondgewandeld en een echte Schwarzwalder Kirsch Torte gegessen. Daarna terug en even wat boodschappen gedaan.
Bij de caravan aangekomen kregen wij een telefoontje van zus Wilma. Bennie, haar man, is ongeneeslijk ziek en heeft in overleg met zijn arts besloten om definitief in te slapen. Uiteraard kwam dit bericht keihard binnen. Lies en ik besloten onze vakantie direct te beëindigen en naar huis te gaan.
Op woensdag 19 juni om 14.00 uur waren wij weer in Capelle aan den IJssel. Eind juli begin augustus willen wij nog een paar weekjes met vakantie in Nederland o.a. met onze kleinkinderen Maud en Jasmijn.
19 Juni 2019 - 11:28
Joop:
heel begrijpelijk en wij wensen jullie en de hele familie heel veel kracht en sterkte toe bij deze zeer moeilijke tijden
liefs van ons
margreet en joop keizer -
19 Juni 2019 - 11:35
Tonie Doedijns:
Hoi lieverds
Wat fijn te horen dat jullie een mooie vakantie hebben genoten...
het focus naderd de eind fase van op 13 nu maar weer afwachten naar de volgende fase 16/17.
met mij gaat het heel goed nog steeds erg leuk met Rinus we genieten samen volop
Lieve gr Tonie. -
19 Juni 2019 - 12:23
Elly:
Oh, wat erg, ik begrijp dat jullie direct naar huis zijn gegaan. Heel veel sterkte in de komende dagen.
Elly en Frits