Aruba
Blijf op de hoogte en volg Dick
20 September 2012 | Aruba, Oranjestad
Vandaag vertrekken we vanaf Curacao naar Aruba. We zouden om 10 uur worden opgehaald voor onze transfer naar Hato airport maar hier moesten we zelf achtreaan bellen. De chauffeur was om 8 uu al geweest en dacht dat dat voldoende was. Met enige vertraging waren we nog op tijd. Ook nu weer nagenoeg gestopt voor de oincheckbalie. Daarna belastingvrij inkopen en we werden door al het personeel uitgezwaaid van de winkel zoveel hadden we gekocht. Na een vlucht van maar liefst 20 minuten met een Fokker 50 van Insel Air en weer zonder warme lunch en drankjes landen we met de nodige turbelentie op het vliegveld Reina Beatrxc op Aruba. Na een korte transfer kwamen we in ons mooie hotel aan. Weer een ruime kamer op de begane grond en mooi terras. Ruime kamer met keuken en mooie badkamer. Hier reddemn we ons wel weer de komende 5 dagen
Aruba is nog kleiner dan Bonaire alleen heeft het 120.000 inwoners. Er is niet veel te zien. We zijn met plaatselijk busje naar Oranjestad gegaan en daar wat foto's gemaakt en boodschappen gedaan in de plaatselijke supermarkt. Een mooie stad welke goed is onderhouden.44 jaar geleden heb ik hier op het Wilhelminaplein de intocht mogen meemaken van een zwarte Sinterklaas en toen wist ik zeker dat hij niet bestond.
Verder besluiten we om lekker te gaan genoieten van zon, zee en strand. Vooral Lies is dol op de zee. Op een gegeven moment kwam er een geweldig hoge golf aan welke haar op het strand wierp. Ik deed het bijnea in mijn broek van het lachen. Het dunne zand zat werkelijk overal in haar badpak. Gelukkig konden we samen erg om lachen. Daarna lekker even afspoelen in het zwembad.
Zo doen we dat elke dag. Eerst lekker buiten ontbijten, dan het grote zwembad, lunch in ons appartement, dan naar de zee en afsluitend het kleine zwembad. S Avonds zelf koken en genieten van de zonsondergang.
Vrijdagmiddag 22 september vertrekken wij naar Nederland. Eerst tussenstop op Bonaire en dan hopen wij zaterdagochtend om ca 10.30 uur op Schiphol te landen.
Dank voor jullie belangstelling en degene die een reaktie hebben gestuur dak daarvoor, De onderwater camera welke wij van Joop en Marja mochten lenen deed het uitstekend en dank daarvoor. Broer Paul ik heb Ruud niet gezien maar hij heeft waarschijnlijk naar iemand uitgekeken die alles door elkaar dronk en ik drink niet (onder water). Vriend Paul, leuk te lezen dat je zo geniet van je kleindochter Lauren. Frits vertrouw dat Elly zich netjes heeft gedragen. O ja tenslotte het weer is hier prima. Elke dag ca 30 graden met een constante wind en lichte bewolking.
Tot wederhoren
20 September 2012 - 08:28
Paul:
Ha vakantie gangers,
Fijn dat jullie het mooi hebben gehad.
En nu weer terug in hetzelfde vliegtuig waar Ruud Weijers inzit?
Die zou ook zaterdagmorgen landen op schiphol om
optijd bij de beachparty te zijn s'avonds...
Misschien zie je elkaar in het vliegtuig aan de bar?
groeten en goeie reis en bedankt voor jullie reis verslagen. -
20 September 2012 - 13:29
Ellen+rest:
Lieve alletwee!
Lijkt me prachtig daar! Horen natuurlijk al veel over Aruba van Carla en Wouter, zijn jullie nog bij de "Bugaloo-bar"geweest op de pier? (daar werkt Myrthe)
Ook stuurde Carol afgelopen januari mooie foto's van Aruba (met o.a. tante Greet in Riu Palace).
Nog even genieten daar, hier is het nu echt koud... (neem maar wat zon mee voor de Beach Party die wij zaterdag hebben bij de waterskibaan)!
Goede reis! Liefs van ons -
20 September 2012 - 14:16
Cor De Waard:
Have a good flight and a happy landing! Of op z'n Achterhoeks : Goed goan !!
Liefs van papa en mama -
20 September 2012 - 19:49
Paul:
Hoi Lies en Dick, leuk verhaal over Aruba en Lies haar zandkorrels. Als ik dit zo lees allemaal geeft mij dit toch wel een soort Zwitserslevengevoel. Ben ook benieuwd of jullie nog wel kunnen wennen hier. Ben blij als jullie weer thuis zijn, ook namens Sylvia. Kus aan Lies. Paul en Sylvia