Westpunt en Blue bay
Blijf op de hoogte en volg Dick
16 September 2012 | Bonaire, Kralendijk
Al 3 dagen last van verstopte oren. Dit is door het snorkelen gekomen op grote diepte van ca 600 mm. Even de dokter gebeld om door te laten spuiten. Kon gelijk komen. De wachtkamer zat vol met ca 30 wachtende patiënten. Na het betalen van € 37,50 werd ik gelijk doorgestuurd naar dokter Rog. Die heeft even beide oren doorgespoeld en ik kon weer alles horen, zelfs Lies.
We hebben vandaag een route uitgestippeld naar de andere kant van het eiland, de Westpunt. Eerst moet Lies echter haar teen nog verbinden welke zij lelijk heeft gestoten aan de onderkant van de deur. Ze probeert elke keer onder de deur door te kruipen :-)
Een mooie route waarbij de bezienswaardigheden echter slecht staan aangegeven. Op een bepaald punt moeten we entree betalen. En op onze vraag wat er te zien is krijgen wij als antwoord: " mooi uitzicht over de zee en schildpadden maar die zijn er niet". Wij besluiten om door te rijden. Bij Westpunt drinken we wat met een prachtig uitzicht. Hier ben ik 44 jaar geleden niet geweest. We bezoeken nog een paar kleine baaitjes zoals Kleine Knip en Droogbaai. Bij de laatste eten we nog een broodje crab. Je kunt er ook broodje fricandel en croquet kopen. Daarna besluiten wij nar ons appartement te gaan.
Zaterdag 15 september
Vandaag lekker een dagje relaxen aan ons eigen strand van Blue Bay. Eerst lekker ontbijten aan de kustlijn en dan lekker onder een rieten parasol op een strandbed uitrusten. Beetje snorkelen, beetje zonnen ach het leven is meer dan goed zo.
Om 15 uur breng ik onze gehuurde Jeep terug. Deze moet terug gebracht worden met volle tank. Als je hier gaat tanken moet je eerst betalen en dan kan je pas tanken. Zou een ideaal systeem zijn voor ons in Nederland om te voorkomen dat er mensen wegrijden zonder te betalen. Het verhuur bedrijf brengt mij weer terug naar ons resort. Lekker wat drinken en eten en de koffers aangezien wij op 16 september naar Aruba vliegen.
16 September 2012 - 21:07
Frits En Elly:
Hallo vakantiegangers,
leuk om te lezen dat jullie genieten. Houen zo, we blijven lezen.
P.S., ik zit alleen thuis omdat Elly een reunie heeft met de Dynadro meiden waar ze ooit mee heeft gewerkt.
Zal wel een latertje worden want vrouwen onder elkaar, je weet hoe dat werkt.
Groetren en blijf schrijven. -
17 September 2012 - 08:52
C.de Waard:
Lieve kinderen. Vandaag is je broer jarig en daar feliciteren we jullie van harte mee, we gaan er vanavond naar toe. Weet je nog Dick dat je hoopte een broertje te krijgen want 2 zussen had je al ? Je wensen werden vervuld. Het is fijn jullie verslagen steeds te kunnen volgen, het lijkt net of jullie dan wat dichterbij zijn. Geniet ervan !
Dikke zoen xx van jullie ouders