Rondreis China
Blijf op de hoogte en volg Dick
28 April 2007 | Nederland, Amsterdam
Wij vertrekken op 20 mei. Deze prachtige reis begint in de boeiende hoofdstad Beijing, waar het bezoeken van de Verboden Stad en de wereldberoemde Grote Muur een absolute must is. Vervolgens per nachttrein naar Xi'an, voor het prachtige en legendarische Terracotta leger met zijn circa 6000 soldaten.
De reis brengt ons verder naar een betoverend gedeelte van China, namelijk de provincie Yunnan. Het moderne China is hier nog niet te vinden. Verschillende minderheden met hun eigen authentieke cultuur dragen nog klederdrachten. Wij komen onder andere in Lijiang aan de voet van de Tibetaanse Hoogvlakte en Dali aan het mooie Erhai-meer, waar u een prachtige boottocht kunt maken. De route eindigt in de levendige wereldstad Hong Kong. Een reis met onvergetelijke indrukken!
Jullie staan nog op onze verzendlijst. Mocht je hier geen prijs op stellen laat het dan even weten.
Groetjes van ons allen
07 Mei 2007 - 09:32
Margreet:
Ja wil graag op die verzendlijst blijven staan. Tijdens het werken is het leuk om jullie te volgen.
Het duurt dus nog even.... maar in elk geval wens ik jullie vast een fijne vakantie. Ga de Olympische Spelen maar vast voorbereiden. Wat betreft conditie kan Dick dit nu wel volgens mij. groetjes, Margreet -
07 Mei 2007 - 12:15
Frits En Elly:
Leuk de reis te kunnen volgen. Zien er met belangstelling naar uit. Wellicht een idee voor de toekomst.Wij komen net terug uit de Dominicaanse rep. waar we een weekje luierden.
Veel plezier en vooral een goede reis.
Gr. Frits en Elly -
16 Mei 2007 - 09:53
Harry,Ellen+kids:
We wensen jullie een fantastische tijd en goede reis toe! Heel veel liefs van ons!